eWallet anda boleh solve-kan semua untuk Raya yang lebih santai

Mudah dan jimat masa pun ya. Jangan risau lah, semua boleh settle!

Main_Banner-1711091283.svg
Raya ni hari untuk bergembira, takde ruang untuk pening kepala

Lengkapkan persiapan Hari Raya anda seperti membayar bil atau zakat, beli insurans diri, rumah atau kereta, atau melabur untuk masa depan, semuanya boleh dengan eWallet anda.

Jom GOsantai Raya dengan TNG eWallet tahun ini.

Takyah beratur, bayar zakat guna eWallet

Pantas dan mudah, tunaikan tanggungjawab tak kira masa dan tempat.

Zakat.svg

Yay, dapat duit Raya hehe!

Raya ni, hantar Money Packet je kepada yang tersayang. Takyah susah-susah tukar duit dan cari sampul duit Raya.

Jom cuba bagi duit Raya cara yang lebih seronok!

MoneyPacket-1711091485.svg

Beli tiket balik kampung kat sini

Rancang, banding dan beli dengan mudah menggunakan eWallet anda untuk perjalanan yang lebih lancar.

BalikKg.svg

Jangan kena saman. Renew sebelum bertolak.

Dengan 7 rakan kongsi insurans kami untuk anda membandingkan pelan terbaik, CarInsure adalah jawapan terbaik untuk renew insurans kereta dan road tax anda.

Carinsure-raya.svg

Jangan simpan duit Raya di bawah bantal

Mulakan pelaburan hari ini dari serendah RM10 atau tambah dana sedia ada untuk diri sendiri atau anak-anak melalui GOinvest.

Goinvest-raya.svg

Soundbox adalah peranti berguna untuk perniagaan anda musim perayaan ini

Beli atau langgan untuk pengurusan yang lebih cekap dan selamat. Lindungi dan elak perniangaan anda daripada sebarang scam. Checkout hari ini dan terima set anda dalam masa 7 hari.

soundbox.svg
Buat Raya lebih santai dengan promo-promo ini
web-thumbnail-Cider.png
Learn More
Alipay+ Raya Shopping: CIDER
50% off on CIDER discount voucher
web-thumbnail-Lazada.png
Learn More
Alipay+ Raya Shopping: LAZADA
3% off on LAZADA discount voucher
web-thumbnail-MYDIN.png
Learn More
Alipay+ Raya Shopping: MYDIN
RM0.70 off on MYDIN discount voucher
web-thumbnail-shein.png
Learn More
Alipay+ Raya Shopping: SHEIN
RM1 off on SHEIN discount voucher
web-thumbnail-taobao.png
Learn More
Alipay+ Raya Shopping: Taobao
RM5 off on Taobao discount voucher
web-thumbnail-ZALORA.png
Learn More
Alipay+ Raya Shopping: ZALORA
8% off on ZALORA discount voucher
web-thumbnail.png
Learn More
GOsantai Raya: ASNB Cashback Campaign 2024
Be Raya-ready with effortless ASNB account opening!
GOsantai-Principal-2024-Web-Thumbnail.png
Learn More
GOsantai Raya: Principal Unit Trust Campaign
Raya lebih onz with EXTRA returns up to 3%* p.a.!
google-raya-web-thumbnail.jpg
Learn More
Google Play Raya Campaign
Up to RM12.50 off on Google Play
web-thumbnail.png
Learn More
GOprotect Raya Campaign
Insure More, Earn More Cashback!
Insure360_GOsantai_1_Web_Thumbnail.png
Learn More
Insure360 Raya Campaign
Get up to RM40 cashback!
MotoInsure_GOsantai_Web_Thumbnail.png
Learn More
MotoInsure Raya Campaign
RM6,000 worth in cashback to be given away!
safetrip_web-thumbnail.png
Learn More
SafeTrip Raya Campaign
Unlock 15% off every trip with promo code RAYA!​
web-thumbnail-1710746213.png
Learn More
WalletSafe Pro Raya Campaign
Get RM35 Cashback Raya Vouchers
Balik-Kampung_Cashback_GOsantai_Easybook_Web_Thumbnail.png
Learn More
Easybook Balik Kampung: RM3 Cashback
Enjoy RM3 cashback when you spend min RM20
Balik-Kampung_Cashback_GOsantai_redBus_Web_Thumbnail.png
Learn More
redBus Balik Kampung: RM3 Cashback
Enjoy RM3 cashback when you spend min RM20
Balik-Kampung_Cashback_GOsantai_BOT_Web_Thumbnail-1710816798.png
Learn More
BusOnlineTicket Balik Kampung: RM3 Cashback
Enjoy RM3 cashback when you spend min RM20